Alla inlägg den 26 maj 2011

Av Therese - 26 maj 2011 10:35

Men fortsättning följer! För nu är jag så taggad och tror min vovve tycker om det lika mkt!. Igår fick han trots att han inte nyser eller visar några tecken på noskvalster vara hemma för de andras skull. Stackarn,tror han visste vart jag skulle..Iom att det var sista gg fick vi prova en enkel bana två gg var. Inger var så snäll som låna ut Elektra till mej är ju så lyxigt att få prova en hund som har hindersug, då blir det helt plötsligt uppenbart att man själv har en kropp att hålla ordning på..ojoj.. Men kändes faktiskt bättre denna gång än förra, så lite hann man väl snappa upp förra gg med henne. Tror bestämt att jag visa vägen med rätt hand denna gg oxå!   

Efter att alla sprungit sina rundor, vilket gick jättebra för alla! visst var det nån miss här och där, men herregud vi är nybörjare och hundarna är nybörjare så man får allt se på den otroliga utvecklingen som faktiskt skett under denna kurs!

Hoppas många/alla fortsätter på träningarna på torsdagarna för de är alla så trevliga och det vore ju skoj om man vart en lite samling som heja/hjälpte varandra..!

Instruktörerna bjöd på paj, tog inget för på dagen hade jag slarvat med maten och då blir jag väldigt konstig om jag trycker i mig socker.. Köpte med blomma från oss alla som ett lite extra tack!. Och vi vart bortskämda med varsin kortärmad tröja med tryck på och en leksak till vovvarna! Inte dåligt.. Och Sickan diggade leksaken när jag kom hem, vi retat gallfeber på husse när vi busa framför tv´n..

Får se om jag hinner få iordning allt ikväll så jag kan smita iväg på agility tävlingen som är på klubben ikväll, vore skoj!


Over and out..

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards